Muligheden for succes er 3 gange større

Øg dine chancer for succes

80 % overlever i franchising
I franchising er det 80 % af de, der etablerer sig som franchisetagere, der fortsat har   egen forretning tre år efter etableringen. Det betyder af 4 ud af 5 franchisetagere klarer sig igennem den første svære tid.  Det er flot.
 
Kun 30 % overlever alene
Blandt de, der etablerer selvstændig virksomhed uden for en kæde, vil omkring 30 % eller kun cirka hver tredje stadig have deres egen forretning tre år efter etableringen. Hver gang tre personer etablerer selvstændig virksomhed, er der efter tre år kun en, der stadig har sin forretning.
 
Årsagen til forskelligheden
Årsagen til, at der er så stor forskel mellem at være selvstændig som franchisetager og at være selvstændig uden at være del af en kæde er, at franchisetager etablerer sin virksomhed på et allerede dokumenteret grundlag. Franchisetager skal ikke først selv opfinde og afprøve forskellige konceptmuligheder, men starter sin virksomhed efter nogle afprøvede retningslinjer og med nogle produkter og services, som allerede har vist at være de rigtige i forhold til efterspørgslen.
 
Fordel for franchiseager

Når franchisetager starter sin virksomhed, har konceptet allerede været prøvet med succes andre steder. Det giver naturligvis franchisetager en stor fordel i forhold til de, der satser på god idé; men hvad enten man starter virksomhed som franchisetager eller alene uden for en kæde, er det vigtigt at huske på, at positiv energi, arbejdsomhed, disciplin og vedholdenhed er egenskaber, som begge behøver for at overleve med succes som selvstændige. 

Få kædekontakt

En søgeprofil hos os er din genvej til danske og udenlandske franchisekæder.

Opret en profil nu på få minuter!

Opret SØGEPROFIL

Månedens mest besøgte annoncer

The brand Pinar is one of the most admired brands of door entrances in the world. It offers the the ..
Danmarks mest spændende franchise koncept indenfor markiser, gardiner og parasoller. Unikt koncept ..
Hos Sunset Boulevard bliver du en del af en ren dansk fast food kæde med stærke, danske værdier,..
Et evolutionerende koncept til hurtig montering af fundament til trædæk, hegn, stolper mv. Det sve..
ROOM8 byder dig indenfor til en verden af originalitet, hygge og kvalitet: Brænder du, lige som os,..