Wolford

Wolford

Om Wolford:
Virksomhedsbeskrivelse: 

Wolford er i dag, ligesom tidligere, et synonym for kvalitet og luksus på huden. Innovativ og kreativ strikke teknologi giver fremstillingen af ​​unikke, men stadig overkommelige luksusvarer. Den karakteristiske æstetik der kendetegner Wolford, har været en rød tråd gennem virksomhedens historie. Intensiv forskning og udvikling har sikret en højt specialiseret prodiktions teknologi. Med inhouse produktions teknoligier, processer og fleksible leverandører udviser Wolford et højt niveau af innovative styrke og indtager en position som foregangsvirksomhed i branchen.
  
Siden grundlæggelsen i år 1950, har Wolford udviklet sig fra en lokal producent af strømpebukser til en global modebrand i segmentet af overkommelige luksusprodukter. Virksomheden, der blev børsnoteret på børsen i Wien siden 1995, har en omsætning på 156.470.000 EUR i regnskabsåret 2012/13 (1. maj 2012 - April 30, 2013), og har omkring 1.600 ansatte.

Beskrivelse af koncept

Wolford satser på et stærkt partner samarbejde, som basis for den fortsatte vækst i kæden, og tilbyder derfor et partnerkoncept på meget attraktive vilkår, der udgør et godt fundament for gode indtjeningsmuligheder. Konceptet omfatter bl.a.

 • Muligheden for at drive selvstændig virksomhed indenfor rammerne af et succesfuldt og velafprøvet koncept – og et stærkt brand.
 • En professionel organisation, der sikre løbende konceptudvikling, support og en grundig oplæring.
 • Et kædesamarbejde, der sikre moderigtige og dynamiske kollektioner, der er nøje afstemt med målgruppens behov og ønsker.
 • Et spændende butikskoncept og effektiv markedsføring.
 • Hjælp til at finde, udstyre og etablere butikken – og den helt rigtige beliggenhed.

Her søger vi

Fyn, Nordjylland, Østjylland

Fakta

Forretningsområde: 
Mode og beklædning
Findes i følgende lande: 
Number of shops: Europe 191, North America 34, Asia 39, Rest of the world 8
Etableringsår: 
1950
Antal kædeenheder total: 
272
Antal kædeenheder i Danmark: 
5

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
 • Du har erfaring fra detailhandel, gerne modebranchen – måske som butikejer eller butikschef
 • Du har iværksætterånd, motivation og overskud til at investere de nødvendige ressourcer i at blive selvstændig og tage ansvar.
 • Du har en sund økonomi og mulighed for at sikre fornøden kapital, primært til driftskredit
 • Du har arbejdet med personligt salg og har god sans for at skabe en sælgende butik
 • Du evner at motivere både medarbejdere og kunder
 • Du har et godt lokalkendskab og netværk 
Andet: 
Kapital kravet dækker bankgaranti som sikkerhed for varelager samt forventet nødvendig investering i renovering af butikslokale. Beløbet kan variere afhængig af butiks størrelse, placering og stand.
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Wolford
Amagertorv 29
1160 København K
Danmark

CVR: 18300249
http://www.wolford.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.