SUSHI DAILY

SUSHI DAILY

Om SUSHI DAILY:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Med en positiv tilgang til iværksætterånden udvikler vi innovative og nutidige fødevarekoncepter, der er inspireret af asiatisk kultur, og vi sigter mod at bringe sunde produkter af høj kvalitet til resten af verden gennem sektorerne for fødevare og detailhandel.

Vores første koncept er en fuldt bemandet sushi-kiosk, hvor et hold af dygtige sushi-kunstnere tilbereder sushi for øjnene af kunderne. De er integrerede i detailbutikker og steder med mange forbipasserende, vi har nu flere end 600 kiosker om i Frankrig ,Belgien, Italien,  Tyskland, Nederlandene, Det Forenede Kongerige, Spanien, Sverige, Portugal, Danmark under brandet Sushi Daily.
 
Sushi bliver mere og mere populært og lever op til kundernes høje krav om:
• Sunde, nærende og naturlige produkter
• Praktiske færdigretter

Beskrivelse af koncept


Hvis du er interesseret i at blive din egen chef og i at bygge din egen forretning med hjælp fra et kompetent og velorganiseret support netværk, så fortsæt læsningen!

På kun 7 år har KellyDelli hjulpet iværksættere med at bygge deres egen succesfulde virksomhed. Når du træder ind i et franchise forhold, bliver du medlem af et stærkt netværk. Fra første øjeblik og igennem hele franchiseprocessen hjælper KellyDelli dig med uddannelse og vejledning, så du kan etablere en succesfuld Sushi Kiosk.

Det hele begynder med et trainee kursus på op til 8 uger i en af vores egne kiosker. Det består af en kombination af praktisk og teoretisk træning.

SushiDaily er det førende Sushi Koncept i Europa og der er adskillige fordele ved at gå sammen med os:

Lav investering
Fleksibel etablering
Enkel driftsform
Sund og nærende fast food

Fire gode grunde til at starte din egen Sushi Daily Kiosk: 

Du får hjælp til at planlægge, etablere og udvikle din forretning
Du kan få del i vores omfattende viden
Du kan glæde dig over de økonomiske kædefordele
Du får et netværk, som du kan dele erfaringer med

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Frankrig
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
France, Belgium, Italy, Germany, Netherlands, United Kingdom, Spain, Sweden, Portugal, Denmark under the brand Sushi Daily.
Etableringsår: 
2010
Antal kædeenheder total: 
700
Antal kædeenheder i Danmark: 
5
Antal kædeenheder i hjemland: 
227

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
En af de mest spændende muligheder i livet er at starte din egen virksomhed – sammen med os har du mulighed for at få din egen sushi-kiosk og følge vores godkendte og succesfulde forretningsmodel.

Vi er altid på udkig efter nye, potentielle kandidater, der er passionerede for at servere fantastisk sushi til folk over hele Europa, er forretningsbeviste, har iværksætterånd og er yderst motiverede.

Vores daglig mål er at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse og glade – derfor søger vi efter de bedste kandidater til at blive kioskmanagere.

Først gennemgår hver kommende manager et interview og en evalueringsproces, og hvis de derefter bliver udvalgt, får de en gennemgående oplæring i alle aspekter af at drive en Sushi Daily kiosk over en periode på flere uger, for at sikre at forretningen får succes lige fra starten.

Vi søger franchisetagere over hele Danmark.
Lige nu søger vi til:
BILKA Kolding, BILKA Vejle, BILKA Odense, Bilka Hillerod, BILKA Skalborg


Kontakt Roland Brimow med det samme på +46 70 77 30 736 eller send en mail til [email protected] elk,er  benyt kontaktformularen til højre på siden.
 
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
Ekstra information: 

Vi søger franchisetagere over hele Danmark. Lige nu søger vi til:
BILKA ODENSE
BILKA VEJLE
BILKA Skalborg
BILKA Kolding
BILKA Hillerod
Kontakt Roland Brimow med det samme på +46 70 77 30 736 eller send en mail til [email protected] eller  benyt kontaktformularen til højre på side
n.
 
JW Player goes here

Virksomhedsoplysninger:
Kelly Deli ApS.
c/o Mazanti-Andersen Korsø Jensen, Amaliegade 10
1256 København
Denmark

CVR: 38117017
http://sushidaily.com/?lang=da

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.