Pizzabakeren

Pizzabakeren

Om Pizzabakeren:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Pizzabakeren er og har været den hurtigst voksende pizzakæde i Norge, og er nu den største kæde på takeaway pizza i Norden. Pizzakæden runder snart 200 Pizzabakeren butikker i Norden og mange flere vil komme til. Væksten har været formidabel, og målet om at blive den største på Take-Away pizzaer i Norden er nået.

Målsætningen i Danmark de næste 5 år er 40 etableringer over hele landet, og vi skal bage os ind i de tusinde danske hjem! Virksomheden er baseret på at kunderne enten henter pizzaen selv eller får den bragt. Modtagelsen på markedet har været fantastisk lige siden starten i 2003 og alene i 2017 bagte og leverede vi over 5.500.000 pizzaer. Kunderne vurderer, at vores pizzaer smager af mere end de koster.

Beskrivelse af koncept

Franchisetageren i Pizzabakeren
Det er enkelt at starte en Pizzabakeren butik. Du har adgang til et dokumenteret og komplet forretningskoncept, der omfatter produkter, operativsystemer, marketing og indkøb og rådgivning vedrørende tilrettelæggelse af forretnings-, uddannelses-, ledelses-og salgs arrangementer.

Det kræver som udgangspunkt ingen forudgående viden, idet fuld oplæring og uddannelse vil blive givet før starten. Vi forudsætter, at du bruger dit kendskab til lokalområdet til at finde en lokation der er egnet til en Pizzabakeren butik, men vi er naturligvis med hele vejen og kvalitetssikrer før du laver en lejekontrakt med udlejer.

En Pizzabakerens salgsområde bør baseres på mindst 8.000-10.000 mennesker inden for en radius af 5-6 km, men der er også andre ting der spiller ind her f.eks. trafik, byområde, befolkningstæthed osv. men alt dette er vi med inde over sammen med dig som franchisetager.

 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Norge
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Norge, Sverige, Danmark, Spanien
Etableringsår: 
2003
Antal kædeenheder total: 
193
Antal kædeenheder i Danmark: 
1
Antal kædeenheder i hjemland: 
175

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Hvad kræver vi?
Du skal have et stort gåpåmod og en masse drive og helst være aktiv deltage i den daglige drift. Vi forventer, at du er ivrig efter at lære vores koncept og stræber efter at overholde de retningslinjer og krav, der gør sig gældende for en franchisetager i Pizzabakeren kæden. Man skal være 100% loyal og forstå, at konceptet ikke kan ændres, men dog forbedres og optimeres løbende. Der er krav til egenkapital på min. 50.000 kr. når du stifter dit anpartsselskab.

Vi forventer desuden, at du kan dokumentere at du er i stand til at finansiere det investeringsbehov der er nødvendigt, for at etablere en Pizzabakeren butik. Beløbet vil typisk være i intervallet 900.000 kr. til 1.200.000 kr. afhængigt af lokalets stand. Men den allerførste og måske vigtigste investering er en tur til vores hovedkontor i Sandnes (Stavanger) for en nærmere præsentation af konceptet. 
 
Hvad kan du forvente?
I Pizzabakeren er vi forpligtet til at skabe det bedst mulige fundament, for at alle franchisetager kan være i stand til at få positive resultater i deres egen virksomhed. Med udgangspunkt i de erfaringer, vi har gjort os i mere end 200 Pizzabakeren butikker, kan vi med en vis grad af sikkerhed forudsige, hvilke muligheder specifikke lokationer har.

Resultaterne kommer naturligvis ikke af sig selv, men gennem hårdt arbejde og god kundeservice. Nogle formår at tjene penge allerede i etableringsåret, men vores forventninger er, at efter en etableringsfase på højst 2 år burde du have klaret at etablere en god og sund Pizzabakeren butik. 
 
Vejen videre
Hvis du stadig er interesseret, er det næste skridt at tage kontakt til enten Kurt Tjosevik, Direktør og Partner, på 53 84 87 00, [email protected], eller Thomas Hovmand, Partner, på 20 83 80 00, [email protected] Vi vil herefter igennem personlige samtaler gennemgå dine ønsker og muligheder samt give dig en grundig gennemgang af Pizzabakerens koncept.

Før endelig accept og kontraktunderskrivelse skal du en tur til hovedkontoret i Sandnes, Norge for en fuldstændig gennemgang. Det er meget vigtigt, at viden om og forståelse for konceptet er så højt som muligt inden man påbegynder jagten på passende lokaler til egen Pizzabakeren butik.
 
Vi ser frem til at høre fra dig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Pizzabakeren Invest Danmark ASpS.
Hundige Strandvej 29
2670 Greve
Danmark

CVR: 39534363
http://www.pizzabakeren.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.