Mirando - landsdækkende service

Mirando - landsdækkende service

Om Mirando - landsdækkende service:
Virksomhedsbeskrivelse: 
mirando har til formål at yde en god, sober service og kvalitet, uden at det behøver at koste en formue. Vi vil være tætte på vores kunder og udelukkende tilbyde lokale medarbejdere, som kender lokalområdet og dets udvikling.

mirando benytter ikke sort og illegal arbejdskraft – alle ansatte har kontrakt, er forsikret og får deres løn via lønbureau.

mirando har hovedkontor i Kolding, hvor alt det administrative foregår, og vi tilbyder vores services i hele landet, hvor kvalitetskontrol og styring varetages af lokale ledere.

mirando lægger energi i glade og tilfredse medarbejdere, som betyder engagement i hverdagen – det gavner os alle, og giver glade, tilfredse kunder.

Beskrivelse af koncept

Bliv selvstændig i DIT lokalområde.
 
mirando ønsker at udvide vores velkørende franchisekoncept til dit lokalområde.
 
Vi søger selvstændige kollegaer til kunder i lokalområdet og søger nye kollegaer i hele Danmark.
 
For blot DKK. 4.795,- excl. moms i medlemsgebyr til dit personlige markedsføringsmateriale, kan du blive en selvstændig del af en rengøringssucces.
 
Som Franchisetager hos mirando bliver du en del af noget større, hvor vi hjælper dig med at vækste og med en god forretning for øje. Vi løfter i fællesskab. Vi kører alle med samme logo og hjælper hinanden ligesom kundecentret hjælper med markedsføring, administration, fakturering, kundecenter og alt det praktiske.
 
Som Franchisetager hos mirando – privat rengøring tilbydes hjælp til rengøring, indkøb, tøjvask, strygning, madlavning og besøgsven. Vi tilbyder servicen i dagstimerne fra klokken 08:00. Der bliver udarbejdet en kalender med de dage og tider der passer til din dagligdag.
 
Kontakt os på 70 30 76 78 i dag og hør mere – vi har garanteret også et ledigt område nær dig.
 
Vi har ledige Områder i Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Fyn, Sjælland samt Bornholm. 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Personlig pleje og service
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
2018
Antal kædeenheder total: 
145
Antal kædeenheder i Danmark: 
145
Antal kædeenheder i hjemland: 
145

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi søger nogle gode kollegaer, som vil give vores kunder en god, sober og professionel service med et smil på læberne. Det er vigtigt, at du har erfaring med rengøring og forstår vigtigheden af, at vi er til for kunderne og vil give dem en god oplevelse.

Vi tilbyder typisk vores service mandag til fredag (nogle vælger at tilbyde service også på lørdage) i tidsrummet mellem klokken 08:00 og 16:30 – Der udarbejdes en kalender, hvor du som Franchisetager naturligvis er medbestemmende.

Du gør måske rent i dag for et andet rengøringsfirma til en mindre timeløn og går med tanken om at starte som selvstændig og få en bedre timeløn. Aldersmæssigt er du over 25 år, taler og forstår dansk. Du skal kunne opnå CVR. nummer og kunne fremvise en tilfredsstillende straffeattest. 
Køb af rettighed: 
4.795,00
Lokaleanskaffelse: 
Lokale ikke krævet
Indretning, lager, biler mv.: 
Lager ikke krævet
Inventar: 
Inventar ikke nødvendigt
Andet: 
Din investering på 4.795 anvendes til markedsføring i dit eget område.
Løbende franchise royalty: 
Et mindre fast beløb + 5% af din månedlige indtjening.
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Mirando ApS.
Essen 27 D
6000 Kolding
Danmnark

CVR: 35402195
http://www.mirando.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.