Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts

Om Expense Reduction Analysts:
Virksomhedsbeskrivelse: 

I Expense Reduction Analysts bliver du en del af et globalt førende konsulenthus indenfor omkostningsoptimering, hvor du får mulighed for at fokusere på egne styrker og benytte kompetencerne i resten af netværket til at lave andre opgaver.
 
Du får adgang til en metodik, som er udviklet og gennemprøvet igennem 25 år. Du får adgang til en bred vifte af marketingsmateriale foruden adgang til referencer fra tusindvis af kunder og titusindvis af projekter.
 
Vi tilbyder en professionel, international organisation, som er afklaret med, at holdbare optimeringsprocesser ikke kan gå på kompromis med service og kvalitet, og som forudsætter gode relationer til såvel kunder, leverandører og franchisetagere, hvilket er dokumenteret igennem flere internationale priser, f.eks.:

- World Class Franchise fra Franchise Research Institute, hvilket kun tildeles 1 % af franchisekoncepter.  

- Top Management Consultant fra Wissenschaftliche Gesellschaft für Management und Beratung

Ved opstart får du to ugers on-site træning i England, og efterfølgende får du tilknyttet op til 3 coaches, alt efter hvilke funktioner du ønsker at udvikle din forretning indenfor. Du tilbydes endvidere løbende støtte fra franchisegiver, ligesom der arrangeres regelmæssige møder med andre franchisetagere.
 
Se her hvad én dansk franchisetager har at sige omkring Expense Reduction Analysts: https://vimeo.com/180293045

 
 

Beskrivelse af koncept

 
Expense Reduction Analysts er grundlagt i England i 1992. Vi er i dag en globalt førende konsulentvirksomhed indenfor omkostningsstyring. Vi tilfører vores kunder ekstra tidsressourcer, ekspertviden om leverandørbrancherne, benchmarking og en robust metodik til at identificere og realisere besparelser, som skaber et større økonomisk råderum hos kunden.
 
Se følgende video for en kort beskrivelse af vores proces: https://vimeo.com/154841654
 
Da en del af vores styrke er de enkelte franchisetageres specialistviden er de mest succesfulde franchisetagere, dem som forstår at udnytte kapaciteten og kompetencerne, der befinder sig i netværket.
 
Vores forretningsmodel er baseret på ”Success fee”. Dit indtjeningspotentiale er således proportionalt med de besparelser du realiserer og dokumenterer. Kundekredsen er bred, fra service via handel og produktion til non-profit og offentlige organisationer. Vi arbejder primært med kunder, som har en omsætning på 100+ millioner kr. eller mere end 50 ansatte.
 
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
England
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
25+ lande; herunder alle væsentlige Europæiske lande, USA, Australien, Brasilien etc.
Etableringsår: 
1992
Antal kædeenheder total: 
700
Antal kædeenheder i Danmark: 
11
Antal kædeenheder i hjemland: 
150

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
For at opnå succes i Expense Reduction Analysts kræver det:
- stærk selvdisciplin
- motivation og stort energiniveau
-. empati og evne til hurtigt at skabe vedvarende relationer 

Foruden disse personlige træk forventer vi, at du har en robust erhvervsmæssig baggrund, formentlig 10+ år. Erfaring med forretningsudvikling er et plus, men ikke et krav.
 
Køb af rettighed: 
54.900 EURO
Lokaleanskaffelse: 
Ingen krav, du kan benytte hjemmekontor eller fælles kontor
Indretning, lager, biler mv.: 
Eneste nødvendige aktiver er telefon, computer og bil
Inventar: 
ingen krav
Andet: 
Ingen krav
Løbende franchise royalty: 
Royalty betales som en aftalt procent af omsætningen
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.
Ekstra information: 
Du disponerer selv over din arbejdstid og indsats og har dermed alle muligheder for at balancere dine ressourcer imellem arbejde (og dermed indtjening), familie og fritid.
 
Du har i din franchiseaftale med Expense Reduction Analysts frit valg, om du ønsker at arbejde alene under din aftale eller, om du ønsker at opbygge en praksis med ansatte. Der er derfor ikke noget maksimum på indtjeningspotentialet.
JW Player goes here

Virksomhedsoplysninger:
Expense Reduction Analysts
Herstedvang 7A, 2. sal
2620 Albertslund
Danmark

CVR:
http://www.expencereduction.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.