DELETE

DELETE

Om DELETE:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Delete Professional Waxing er i hastig vækst i hjemlandet og er nu i gang med international export af konceptet i Europa. Konceptet blev etableret I 2010 af to forretningsfolk, der med rette var overbeviste om,
at voksbehandling ville blive en kommende trend, der kunne bære en international kæde med voksbehandling I topkvalitet. De solgte beggge de succesfulde virksomheder, som de havde bygget op og brugte de næste pr år på at identificere og udvikle det perfekte servicekoncept, og med et par pilotenheder finjusterede de konceptet i detaljer.

Som en del af konceptet udviklede de den uddannelse, som over et længere undervisningsforløb udvikler kvindelige behandlere - de såkaldte “voksengle” - til topkvalificeret, hurtigt, smertefrit og professionelt af udføre voksservice på kvinder og mænd.

Med et fundament af nogle få egne butikker har de efterfølgende opbygget en kæde af meget succesfulde vokssaloner, der præsenterer sig særdeles professionelt og som opbygger en stabil kundegruppe af tilfredse kvinder og mænd. Da det oprindelige mål var en international kæde med voksbehandling, søger de nu internationale partnere.

Beskrivelse af koncept

Delete - Professionals in Waxing
DELETE salonen udfører alle kendte former for voksbehandling med Brazilian Waxing som hovedydelsen. Vi gør det hurtigt, smertefrit og professionelt med top uddannede ”voksengle”, som de benævnes.
 
Fra begyndelsen var det et klart valg for stifterne at fokusere på, at woksbehandling skulle være kædens særkende. I modsætning til markeds standarder tilbyder Delete kun voksbehandling og ingen andre skønhedsbehandlinger. Det betyder, at Delete ansatte er de bedst uddannede voksspecialister, og for vores kunder betyder det, at de får den bedste voksbehandling, de kan ønske sig.
 
Brand løftet
DELETE kan levere den bedste og hurtigste voksbehandling i behagelige, hygiejniske og professionelle omgivelser.
 
Brand essensen
”Befri mig”
Kunden ønsker  bogstavelig talt at blive befriet for uønsket hår uden ubehageligheder fra andre hårfjernings metoder som eksempelvis stubbe eller kløen efter barbering. Med ”Befri mig” befris kunden også fra ubevidste tabuer omkring hårfjerning som for eksempel smerte, flovhed og frygt.

Kerneværdier
Sans for | Tilgængelig | Ærlig | Gennembryder
Passion | Behagelig | Stræber efter perfektion
 
Målgruppe
Deletes kunde målgruppe er kvinder og mænd i alderen 20 til 45 år. Gruppen tilstræber  at have et aktivt socialt liv.
 
Målgruppen DELETE kommunikerer til de 29 – 35 årige.  Alle marketing manifestationer skal tale til denne gruppe og altid tage udgangspunkt i vores brand essens ”Befri mig”.
 
Som masterfranchisetager kan du forvente
Masterfranchisetager eller områdeudvikler kan forvente fuld professional støtte I den forberedende fase, I implementeringsfasen og løbende service I det løbende samarbejde.
Et top professionelt undervisningssytem giver dig førsteklasses mulighed for at lære konceptet at kende til bunds.
Et omfattende manualsystem beskriver all processer I enkeltheder og en systemet “Freedom” giver dig alle muligheder for at styre og administrere en kæde af saloner ligesom den enkelte franchisetager med systemet tilbydes et unikt digital marketings- og administrationssystem. 

 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Holland
Forretningsområde: 
Personlig pleje og service
Findes i følgende lande: 
Holland
Etableringsår: 
2010
Antal kædeenheder total: 
11
Antal kædeenheder i Danmark: 
0
Antal kædeenheder i hjemland: 
11

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi foretrækker en partner med nedenstående kvaliteter:
- Virksomhedserfaring foretrækkes
- Finansielt stabil og tilstrækkelig stærk på egenkapital
- Bevist evne til udvikling af franchising
- Veneration for skønheds branchen
- Uplettet og godt omdømme
- Ambitiøs og seriøs partner

Forslag til en kommende master franchisetager / developer
Vi vil samarbejde med master om en vækstplan med henblik på at opnå et minimum antal Delete saloner, som vil blive en del af master franchiseaftalen.
.
Step 1: Åbne og udvikle en pilot salon
Step 2: Vækstplan baseret på antallet indbyggere og størrelsen af byer i landet som vil bestemme det antal saloner, som skal åbnes. 
Køb af rettighed: 
€ 100.000 for DK rettigheden
Lokaleanskaffelse: 
140 - 160 kvm.
Indretning, lager, biler mv.: 
€ 151.000
Inventar: 
Inklusive
Løbende franchise royalty: 
Mellem 4% og 20%
Nødvendig egenkapital: 
1.000.000 - 1.750.000 kr.
JW Player goes here

Virksomhedsoplysninger:
DELETE - Professionals in Waxing BV
C. Huygensstraat 43
1053 BR Amsterdam
Holland

CVR: 50792709
http://www.delete-waxing.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.