Burger King

Burger King

Om Burger King:
Virksomhedsbeskrivelse: 
I 1954 åbnede David Edgerton og JimLamore dres første hamburgerrestaurant i Miami. Deres mission var egentligt ikke så mærkelig. De ville servere god, prisgunstigt mad af højeste kvalitet i et behageligt miljø.
 
Rygtet om at GRILLET ER BEDST spredte sig som en stæpebrand og gæsterne begyndte at valfarte til Burger King for at smage. Succesen bestod i aldrig at vige en tomme fra den oprindelige vision. En anden afgørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Den populære burger som blev elsket af flok fra første dag.
 
1961 fik eventyret fart på da Herrerne Edgerton og McLamore begyndte at dele ud internationale og nationale franchise rettigheder. Det viste sig at blive en milesten som hjalp Burger King til at blive et af verdens mest kendte varemærker. To år senere spredte Burger King sine grillede hamburgere til resten af jordkloden, og åbnede dermed sin første internatioanale restauranter i Puerto Rico.
 
I 1974 blev "Have It Your Way" lanceret for første gang. Det indebar at gæsternes valgmuligheder blev endnu flere end tidligere. Du kunne bestille nøjagtigt hvad de ville, og hvordan de ville have det, når de ville. Betydningen er som bekendt ligeså aktuel idag som den var dengang.
 
Til alle kødelskeres store glæde begyndte Burger King at sprede sig mod andre kontinenter og etablerede restauranter i lande som Spanien, Tyskland, Sverige og England.
 
I 2014 er ambitionen fortsat den samme som i starten. Forskellen er at kæden har vokset sig til en af de største i verden med restauranter på alle kontinenter. 
 
Siden 2013 har King Food AS haft Master Franchise rettigheden for Burger King i Skandinavien. King Food har været franchisetager i Norge siden 1988, og ejer i dag 39 restauranter i Norge og Sverige i tillæg til ansvaret for opfølgning af drift, markedsføring og vækst i hele Skandinavien. Planerne for de næste år er markant vækst i alle tre lande gennem egen virksomhed, eksisterende franchisetagere og nye franchisetagere. 
 

Her søger vi

Nordjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
USA
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Burger King findes i dag i 73 lande
Etableringsår: 
1977
Antal kædeenheder i hjemland: 
0

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi søger franchisetagere i Danmark som:
  • fortrinsvis har erfaring fra anden franchisevirksomhed og helst indefor restauration eller detail.
    drømmer om at drive egen virksomhed som restaurationsindehaver
    ​søger et langsigtet partnerskab med et stærkt varemærke
    ​ønsker at åbne 4-8 restauranter indefor de næste par år 
Nødvendig egenkapital: 
1.750.000 - 2.500.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Umoe Restaurant
Lysaker Torg 35
1326 Lysaker
Norge

CVR: 0
http://www.burgerking.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.