Information om masterfranchising

Information om masterfranchising

Invitation til Global Franchise Forum

Nuværende og kommende franchisegivere inviteres til at deltage i det halvårlige Global Franchise Forum, der afholdes i forskellige smukke byer i Europa og næste gang i november. Arrangetmenterne afholdes af Franchise Pool International (FPI), som er et stort europæisk netværk af franchise brokere / franchise konsulenter som ChainIndex er dansk partner i. 

Som interesseret deltager Global Franchise Forum vil du kunne gøre dig bekendt med den aktuelle udvikling i Europæisk franchising og kunne deltage i masterclass om hvad der skal til for at drive international franchising, ligesom du kan gøre dig bekendt med internationale franchisekoncepter og lære internationale franchiseaktører personligt at kende i de tre dage arangementet finder sted.

Hvis du er interesseret i at deltage i FPI Global Franchise Foreum, så ring til  ChainIndex på 7199 6000 eller direkte til Toke Allentoft på 2028 2012 eller klik på programmet nedenfor og læs meget mere om arrangementetni november, der er det eneste af sin art i Europa.

Hent invitationen på dette link
https://www.dropbox.com/s/fuasc9df1enjfwv/FPI%20Global%20Forum%20Bucharest%202018%20invitation.pdf?dl=0
 

Kommentarer

Fakta

80% overlever i kædekoncepter
33% overlever udenfor kædekoncepter
– der er er endnu flere fordele ved franchise...Læs mere

Bloggere

Toke Allentoft
Tidligere mangeårig direktør i Danske Kæder og Dansk Franchiseforening og over 25 års erfaring med rådgivning og konceptudvikling. Siden 1999 indehaver af Franchise-Consult med speciale i franchising og kæder, partner i Franchise Pool International (FPI) siden 2005 og indehaver af ChainIndex.dk siden 2012, Har et stort internationalt netværk.
Lasse A. Søndergaard Christensen
Partner og bestyrelsesmedlem i Gorrissen Federspiel. Ass. professor på Århus Universitet i Markedsret og uddannet i New York og Hong Kong 20 års erfaring med rådgivning af ledende danske og udenlandske kæder i Danmark og udlandet, og leder af Gorrissen Federspiels afdeling for Immaterielle rettigheder. Forfatter af bøger og artikler samt indlægsholder om rettigheds- og franchiseforhold.