Global Franchise Forum 2019

Global Franchise Forum 2019

Nu kan du komme med til Global Franchise Forum, der i år afholdes i Oslo, så du ikke har så lang transporttid. Det arrangeres af Franchise Pool International (FPI), som er et professionelt netværk af franchise konsulenter/brokers i Europa, Canada, Mellemøsten, Asien og USA.

Global Franchise Forum af holdes to gange årligt henholdsvis forår og efterår og har til formål at bringe internationale masterfranchisegivere, der ønsker at eksportere deres koncept, sammen med FPI partnere, der hver for sig er eksperter i franchising i de lande, hvor de har deres virke. Under Global Franchise Forum kan eksportinteresserede brands overvære præsentationen af masterkoncepter fra eksportinteresserede brands, deltage i fælles arrangementer og selv præsentere eget franchise koncept for det international publikum for den sidste dag at booke tid til personlige samtaler med FPI brokers fra de lande, som har interesse for en mulig eksport.

I Danmark er den nationale FPI partner Toke Allentoft, der igennem Franchise-Consult driver ChainIndex. Skriv til [email protected] eller ring på telefon 20282012 hvis du vil vide mere. Vi sender dig også gerne nærmere information om FPI og en invitation til FPI Global Franchis Forum

Kommentarer

Fakta

80% overlever i kædekoncepter
33% overlever udenfor kædekoncepter
– der er er endnu flere fordele ved franchise...Læs mere

Seneste blogindlæg

Bloggere

Toke Allentoft
Tidligere mangeårig direktør i Danske Kæder og Dansk Franchiseforening og over 25 års erfaring med rådgivning og konceptudvikling. Siden 1999 indehaver af Franchise-Consult med speciale i franchising og kæder, partner i Franchise Pool International (FPI) siden 2005 og indehaver af ChainIndex.dk siden 2012, Har et stort internationalt netværk.
Lasse A. Søndergaard Christensen
Partner og bestyrelsesmedlem i Gorrissen Federspiel. Ass. professor på Århus Universitet i Markedsret og uddannet i New York og Hong Kong 20 års erfaring med rådgivning af ledende danske og udenlandske kæder i Danmark og udlandet, og leder af Gorrissen Federspiels afdeling for Immaterielle rettigheder. Forfatter af bøger og artikler samt indlægsholder om rettigheds- og franchiseforhold.