Nyheder

PowerSlim

Publiceret: Tirsdag d. 18. juli 2017
Master franchise konceptet PowerSlim er et genialt og succesfuldt slanke system, der lærer sine franchisetagerne i at kunne vejlede deres kunder i uden afsavn at nå et personligt vægt-mål med et stort program af specialfremstillede og sunde, smagfulde fødevarer.
PowerSlim er udviklet i Belgien, har succesfuldt etableret sig meget stort i Holland og er nu på vej til øvrige Europæiske markeder.

PowerSlim (PS) er en genial kombination af et gennemtænkt slanke program, personlig vejledning hos en PS franchisetager og produktion af specialfremstillede fødevarer.

Som deltager i et PS slanke program begrænses deltagerens fødeindtagelse ikke, men hun eller han lærer at spise anderledes. Denne metode adskiller sig virkelig fra andre slankemetoder, da det baserer sig på den videnskabeligt dokumenterede kendsgerning, at lavere indtagelse af kulhydrater og samtidig større indtagelse af proteiner er den mest effektive metode til at kunne opnå og vedligeholde sin idealvægt på langt sigt.  

En diæt, der karkteriseres ved sammensætning af næringsrig ernæring, tillader kroppen at bruge sine fedtreserver som energiressourcer, uden at det indvirker på muskelmassen Det sikrer en korrekt stofskifte balance og gør det muligt for deltageren at opnå sin idealvægt.

Deltagere i et PowerSlim program understøttes af en personlig vejleder i opnåelsen af den ønskede idealvægt igennem rådgivning og hjælp med at sammensætte den rigtige kost og tilbud om rigtigt valg af PowerSlim specialudviklede fødevarer.

Konceptsproget er engelsk og du kan her læse mere.

Kommentarer

Topnyheder

Torsdag d. 05. januar 2017
Børnetøjskæden Sergent Major tilbyder et stærkt koncept på attraktive vilkår
Tirsdag d. 12. januar 2016
Bliv franchisetager hos franske boco og tilbyd dine kunder færdigpakkede Michelin luksusmenuer tilberedt i lokale Michelin køkkener og leveret til dig i smuk,...
Lørdag d. 03. januar 2015
Partnerskabet mellem detailfolk og optikere giver succes
Mandag d. 17. november 2014
Den store europæiske køkkenkæde Schmidt forsætter sin ekspansion i Island
Onsdag d. 15. oktober 2014
Sunset Boulevard er den dansk udviklede burger- og sandwichkæde med landsdækkende succes og kvalitetsprodukter. Har du ledererfaring, energi, godt humør og er klar...

Sider