Disclaimer

Disclaimer

ChainIndex - Disclaimer - ansvarsfriskrivelse

Indholdet på websites i ChainIndex herunder - men ikke begrænset til - tekst, grafik, billedmateriale, informationer, oplysninger, anbefalinger, råd mv., der gives i artikler, fra brevkasser, i nyhedsbreve mv. er tænkt som generel information, og kan på ingen måde sidestilles med rådgivning, og ChainIndex kan ikke give garanti for indholdet af løfte og tilbud i de indrykkede annoncer.

Det pågældende indhold på websites er således af generel karakter og må ikke benyttes som- eller erstattes af personlig rådgivning og/eller behandling. Hvis du måtte have spørgsmål eller bekymringer, om f.eks. dit eget forretningsforhold, må du tage personligt kontakt til relevant fagperson. Ligeledes bør du læse al information fra annoncører og forfattere af faglige og informative indlæg grundigt igennem og tage personligt kontakt til rådgiver, før du disponerer på baggrund af den modtagene information eller det afgivne tilbud.

ChainIndex kan på ingen måde drages til ansvar for indholdet på websites og kan derfor heller ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet.

ChainIndex frasiger sig udtrykkeligt ethvert ansvar for brug af indhold.

Hjemmesiden og den ansvarlige redaktion kan ikke gøres ansvarlig, hverken for direkte eller indirekte økonomiske tab eller tab af data, der knytter sig til brug af indholdet på denne website, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og/eller lignende.

ChainIndex kan ikke drages til ansvar for skader mv. på hardware og/eller software, som opstår som følge af brug af websites.
 

Hjemmesiden indeholder links til andre websites, som ikke tilhører ChainIndex, hvorfor den ansvarlige redaktion ikke kan påtage sig ansvaret for indholdet af disse hjemmesider.

 

 

 

Få kædekontakt

En søgeprofil hos os er din genvej til danske og udenlandske franchisekæder.

Opret en profil nu på få minuter!

Opret SØGEPROFIL

Månedens mest besøgte annoncer

Dansk restaurantkæde med velafprøvet koncept søger nye franchisetagere..
Bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau. Du kommer lynhurtigt i gang med din forret..
Har du interesse for PC, bærbare, tablets, telefoner og anden elektronik fra Apple med flere, kan d..
Vi søger ambitiøse partnere til LOOP Fitness centre i hele Danmark. Har du lyst til at investere i..
Fuld fart på en hverdag du selv er med til at forme, bliv en del af Mosters2go – en kæde med mas..