Sunset Boulevard

Sunset Boulevard

Om Sunset Boulevard:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Dansk restaurantkæde med Sandwich, Salat og Burger på menukortet. Vi lægger stor vægt på det gode værtsskab så gæsten får serveret et godt måltid af et smilende og imødekommende personale i nogle hyggelige omgivelser. Første restaurant åbnede i 1996 – i dag er der 45 restauranter med ca. 1.000 ansatte placeret i indkøbscentre – banegårde – bymiljøer og langs motorvejsnettet.
 

Beskrivelse af koncept

Som franchisetager hos Sunset Boulevard vil du få adgang til et velafprøvet koncept, der er i løbende udvikling. Vores produktfokus kan beskrives med ”Real Food Fast” som vi i dagligdagen efterlever med gode råvarer tilberedt i højt tempo direkte til vores gæster.
 
Vi varetager den landsdækkende markedsføring på både TV og de sociale medier.
En Sunset Boulevard restaurant har typisk 70-150 siddepladser og en størrelse på 150 – 250 m2. Vi sørger for de fysiske rammer og en optimal placering, herunder ombygning og klargøring af lokaler og inventar ud fra vores indretningskoncept.
 
Vi tilbyder samtidigt en fuldt integreret forsyningskæde i forbindelse med bestilling og levering af råvarer baseret på produkt- og tilberedningsmanualer.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark og Færøerne
Etableringsår: 
1996
Antal kædeenheder total: 
45
Antal kædeenheder i hjemland: 
44

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vores franchisetagere er typisk mellem 28 og 45 år med mod på at påtage sig både ledelsen og værtsskabet. Du kan lide at arbejde med unge mennesker. Du er serviceminded og har masser af kvalitetssans, herunder blik for alle detaljerne, der skaber den gode helhedsoplevelse. Du har ikke nødvendigvis en fortid i branchen, men dine lederevner kan du dokumentere, og dit ønske om at give en god oplevelse til dine gæster er i superligaen.
Køb af rettighed: 
Omsætningsbestemt månedlig procentafgift
Indretning, lager, biler mv.: 
Variabel
Inventar: 
Variabel
Løbende franchise royalty: 
Omsætningsbestemt månedlig procentafgift
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.
Ekstra information: 
Som franchisetager køber du rettighederne til at drive en restaurant i 20 år. Herudover investerer du blandt andet selv i indretning og inventar. Betaling sker via en månedlig procentafgift, der er omsætningsbestemt og baseret på restaurantens beliggenhed.

Virksomhedsoplysninger:
Danske Koncept Restauranter A/S
Kongensgade 33, 2. sal
6700 Esbjerg

CVR: 30241509
http://www.sunset-boulevard.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.