Subway

Subway

Om Subway:
Virksomhedsbeskrivelse: 

Den sytten år gamle Entreprenør
Tilbage i 1965 drog Fred De Luca ud for at opfylde sin drøm om at blive læge. I sin søgen for at finde en måde at finansiere sin uddannelse på, foreslå en ven af familien, at han åbnede en Submarine sandwich butik. Med et lån på 1000$ tilbød vennen – læge Peter Buck – at blive Freds partner og en forretningsforbindelse var skabt som kunne ændre udseendet af fast food industrien.Den første butik åbnede i Bridgeport, Conneticut i august 1965.
 
Derefter satte de et mål om at åbne 32 butikker indenfor 10 år. Fred lærte hurtigt basisviden om at drive forretning, som vigtigheden i at servere et veltillavet, højt kvalitets produkt, yde fantastisk kunde service, holde omkostningerne nede og finde de bedste beliggenheder. Disse tidlige erfaringer har hjulpet fremadrettet at lægge grundstenen for succesrige Subway restauranter i verden.
   
SUBWAY®, Franchisetager
I 1974 ejede og drev duoen, 16 Submarine sandwich butikker i hele Connecticut. Da de indså at de ikke kunne få 32 butikker i mål i tide, begyndte de at lave franchise butikker, lancerede SUBWAY® navnet i en periode med usædvanlig vækst, som fortsætter den dag i dag.
 
En frisk fremtid

I dag er SUBWAY ® navnet verdens største Submarine sandwich kæde med mere end 43.900 steder i verden. Vi er blevet det førende valg for folk, der søger hurtige, sunde måltider, som hele familien kan nyde. Fra begyndelsen har Fred haft en klar vision for fremtiden af SUBWAY® navnet. Mens vi fortsætter med at vokse, bliver vi styret af hans passion for at glæde kunder ved at servere friske, lækre frisklavede sandwich.
 

Beskrivelse af koncept

Hvis du er interesseret i at være din egen chef og opbygge din egen forretning med hjælp fra et kompetent og velorganiseret supportnetværk ¬– så læs endelig videre!
 
I næsten 50 år har SUBWAY® hjulpet initiativrige personer med at opbygge deres egen succesfulde forretning. Når du indgår en franchiseaftale, bliver du medlem af et stærkt team. Lige fra første trin og hele vejen igennem franchiseprocessen hjælper SUBWAY® dig med uddannelse og vejledning, så du kan få etableret en succesfuld restaurant.
 
Det hele starter med, at du deltager i et obligatorisk to-ugers kursus i USA. Én uge med teori og én uge med praktisk uddannelse.
SUBWAY®-franchisekonceptet er kåret som nr. 1 på grund af:

  • Lav investering
  • Fleksibel etablering
  • Enkel drift
  • Sund og nærende fastfood

Fire gode grunde til at starte sin egen SUBWAY®-restaurant:

  1. Du får hjælp til at planlægge, etablere og udvikle din forretning
  2. Du får adgang til vores samlede viden
  3. Du får glæde af kædens stordriftsfordele
  4. Du får et netværk at dele erfaringer med

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland

Fakta

Oprindelsesland: 
USA
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
110 lande ialt
Etableringsår: 
1965
Antal kædeenheder total: 
43900
Antal kædeenheder i Danmark: 
3

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Vores franchisetagere er typisk mellem 28 og 45 år med mod på at påtage sig både ledelsen og værtsskabet. Du kan lide at arbejde med unge mennesker. Du er serviceminded og har masser af kvalitetssans, herunder blik for alle detaljerne, der skaber den gode helhedsoplevelse. Du har ikke nødvendigvis en fortid i branchen, men dine lederevner kan du dokumentere, og dit ønske om at give en god oplevelse til dine gæster er i superligaen.

 

Nødvendig egenkapital: 
1.000.000 - 1.750.000 kr.
Ekstra information: 

I Skandinavien har Subway i dag:

  • Finland 151 restauranter 
  • Sverige 148 restauranter
  • Norge 42 restauranter
  • Danmark 3 restaurenter

 
​Konceptet går ud på at holde investeringsniveauet lavt og den operative drift enkel. SUBWAY® har en fleksibilitet, der gør det muligt for iværksættere at placere deres restauranter på steder, hvor andre ikke ville kunne. Rundt omkring i verden er der SUBWAY®-restauranter alle steder, lige fra togstationer til kasinoer samt indkøbscentre og benzinstationer.
 
Opstartsomkostningerne er ekstremt lave for en franchisekæde af denne størrelse, og indkøbspriserne på udstyr er rigtig gode, fordi der findes så mange SUBWAY®-restauranter verden over. Den samlede investering for dig afhænger af mange faktorer, som eksempelvis placering, husleje, størrelse og udstyr. En franchisekontrakt løber i 20 år og kan fornyes for yderligere 20 år (afhængigt af vilkår og tilladelse).
 
En vigtig faktor ved køb af en SUBWAY®-franchise er, hvordan du finansierer din investering. Et godt set-up er at have mindst 50-75 procent af den samlede kapital til rådighed kontant og den resterende del tilpas tilgængelig, så der ikke opstår likviditetsproblemer i opstarten.

Virksomhedsoplysninger:
Conic Holding AB
Korsgatan 7
411 15 Göteborg
Sverige

CVR:
http://www.subway.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.