SENIORVIKAR

SENIORVIKAR

Om SENIORVIKAR:
Virksomhedsbeskrivelse: 

Dansk privatejet vikar- og rekrutteringsfirma med fokus på viden, erfaring og overblik. Afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi løser rekrutteringsopgaver og leverer fleksible bemandingsløsninger til dansk erhvervsliv og private husholdninger. Læs mere om os på www.seniorvikar.dk

Derfor gør vi det: 
Samfundet står overfor en stor udfordring omkring den aktuelle demografiske udvikling, hvor den generation, der er ældre bliver større end den generation, der kommer til. Det giver færre personer i den arbejdsduelige alder og herved dårligere vækstmuligheder.
 
Vi er inspireret og drevet af sagen og vil engagere, mobilisere og involvere virksomheder, private husholdninger og seniorer til at give et nap med i arbejdet for at fremme et nuanceret aldersbillede og for at sikre seniorer en aktiv og sjov karriere. Men vi vil også gøre opmærksom på den samfundsnyttige ressource og samfundsøkonomiske fordel, det er at beholde seniorer længere tid på arbejdsmarkedet for på den måde at skabe bedre grobund for vækst i Danmark.

SENIORVIKAR er til fordi vi ser et stort potentiale i seniorer, der i større eller mindre omfang gerne vil fortsætte med at være en del af arbejdsmarkedet. Vi ønsker ikke at diskriminere, så enhver aldersgruppe er velkommen, men vores fokus er på alt det, netop seniorer kan bidrage med.
 
I bl.a. Sverige findes flere bureauer med fokus på seniorer og erfaringerne herfra er også meget positive. SENIORVIKAR er imidlertid det første bureau i Danmark med seniorer som primær målgruppe overfor erhvervslivet og private husholdninger

Beskrivelse af koncept

For et mindre startgebyr og en løbende afgift tilbyder vi dig at blive en del af et stærkt varemærke og en unik forretningsidé. SENIORVIKAR drives efter et succesfuldt gennemarbejdet og afprøvet koncept, som gør det nemt og interessant for dig at drive egen virksomhed.
 
Du får:
 
•Adgang til et stærkt varemærke og lønsomt forretningskoncept
•En etableringspakke, som gør det muligt for dig at komme hurtigt i gang med at opbygge din forretning
•Undervisning i SENIORVIKARs forretningsgange
•Manualer, brochuremateriale samt adgang til SENIORVIKAR hjemmeside og CRM system
•Assistance, opfølgning samt løbende support

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Etableringsår: 
2012
Antal kædeenheder i Danmark: 
8
Antal kædeenheder i hjemland: 
8

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Hvilke erfaringer og kvalifikationer kræves der af dig?
 
•Erfaring med at lede og motivere
•Engagement og stort drive
•Erfaring med salg og rekruttering
•Forretningssans
•Interesse for mennesker
•Flair for IT
 
Som samarbejdspartner skal du have dit eget CVR nr. samt adgang til kontor og mødelokale. Dit kontor bør ligge i dit lokalområde.

Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
SENIORVIKAR
Søren Frichs Vej 42B
8230 Åbyhøj
Danmark

CVR: 34595623
http://www.seniorvikar.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.