Louis Nielsen

Louis Nielsen

Om Louis Nielsen:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Louis Nielsen er en del af verdens største privatejede optikerkæde, Specsavers. Det er en meget succesrig, global virksomhed, der er familieejet og har været ledet af optikere siden grundlæggelsen i 1984. Vores enestående partnerskabsmodel gør det muligt for dig at varetage den daglige ledelse af din virksomhed og nyde fuld professionel frihed, mens vi leverer  retailsupport og markedsføring i verdensklasse.
 
Vores unikke partnerskabsmodel har genereret stor volumen og væsentlig profitabilitet for mere end 2.000 partnere i Storbritannien, Irland, Skandinavien, Holland, Spanien, Australien og New Zealand. Specsavers har revolutioneret den optiske branche på hvert eneste marked, de er kommet ind på, med deres unikke, kundefokuserede tilgang. Denne formel har leveret fantastiske resultater i ethvert økonomisk klima.
 

Beskrivelse af koncept

I Louis Nielsen søger vi netop nu efter partnere, der ønsker at være med i vores stadigt voksende virksomhed. Louis Nielsen søger optikere og retailere, der er klar til at tage næste skridt i deres karriere i form af at eje og drive optikbutikker over hele landet.
 
Louis Nielsen er afhængig af hver enkelt butiksejers succes og vil hjælpe dig med at vokse og udvikle din kundedatabase og profitabilitet. Det er vores mål at sikre, at alle vores partnere betragtes som de foretrukne optikere/retailere i deres by og som dem, der leverer mest værdi for pengene til alle, når det gælder synshjælpemidler. Dette mål er understøttet af hele vores vision og værdigrundlag og ved at leve op til visionen og værdierne hver eneste dag er vi virkelig på rette vej med hensyn til at lykkes, og det er det, der gør os helt unikke på markedet for optik.
 
Et Louis Nielsen partnerskab giver dig meget mere end en indkøbskoncern. Vi vil gøre det muligt for dig at få den mest attraktive brillebutik i din by med de allerbedste produkter og professionelt udstyr, den bedste markedsføring og et optimalt it-system. Som Louis Nielsen partner vil du kunne drage fordel af reklame i verdensklasse, direct mail og recall, PR og salgsmateriale.
 
Du bliver en del af et gennemprøvet koncept, hvor du kan trække på kædens know how fra mere end 30 års erfaring med drift af butikker indenfor optik i Danmark. Samtidig har vi i dag over 80 dedikerede partnere, som fokuserer på driftsoptimering og deling af best practise.
 
Vores ’value for money’ koncept appelerer til alle uanset hvordan den generelle økonomi i markedet udvikler sig. Derfor står vi også stærkt i en tid, hvor forbrugerne er meget bevidste om hvad de bruger penge på, og hvor meget de vil betale for en vare.
 
Partner konceptet er opbygget således at du som partner kan fokusere på at levere kvalitet, kundeservice og salg i butikken sammen med dit team. Det betyder at Louis Nielsen varetager mange af de administrative funktioner indenfor marketing, HR, PR, finans og business to business. 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
England
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Holland, Spanien, Australien og New Zealand
Etableringsår: 
1978

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Kandidaten vi søger har en stærk detailmæssig baggrund indenfor butiksdrift samt flere års ledelseserfaring fra stilling som butikschef i detailhandlen.
 
Der er ingen krav om branchekendskab.
 
Din vigtigste opgave bliver at skabe høj kundetrafik i butikken og sikre at medarbejderne er klædt godt på til at hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Du skal med højt drive og engagement skabe den gode atmosfære i butikken, der er med til at vores mange kunder får en positiv oplevelse.
 
Dit ansvar:
 • Du skal være imødekommende, troværdig, udadvendt og opsøgende af natur
  Du har en positiv attitude og formår at bevare et smil på læben, også når der er travlt
  Du skal være god til at skabe kontakt til alle slags mennesker og kunne formidle dit budskab på en præcis og tiltalende måde
  Du har erfaring med at arbejde ud fra fastsatte KPIer og styre arbejdsplaner
  Du formår at udvikle dine medarbejderes ejerskabsfølelse gennem løbende coaching i butikken, så de hele tiden udvikler sig og på den måde skaber resultater.
  Salgs- og lønbudgetter
Vi tilbyder dig:
 • Et attraktivt lederjob i en stærk optikerkæde
  Medejerskab og overskudsdeling
  Grundig intern oplæring, der inkluderer introduktion til produkterne, butikkens markedsføring og kædens koncept.
  En spændende og travl hverdag i en virksomhed i vækst, hvor vi kender betydningen af gode oplevelser for både medarbejdere og kunder.
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
JW Player goes here

Virksomhedsoplysninger:
Louis Nielsen A/S
Indkildevej 2A
9210 Aalborg SØ
Danmark

CVR: 1361357
http://www.louisnielsen.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.