Kvik Køkkener A/S

Kvik Køkkener A/S

Om Kvik Køkkener A/S:
Virksomhedsbeskrivelse: 

Kvik er gået fra at være en skandinavisk virksomhed til at være et stærkt europæisk brand inden for salg af køkken-, bad- og garderobeløsninger. Kvik er en del af den svenske koncern Ballingslöv Int. AB. Koncernen er en af de førende indenfor køkken og bad i Skandinavien og Storbritannien. Kvik er i dag repræsenteret med over 148 butikker fordelt på Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Holland, Belgien, Spanien, Thailand og Frankrig. Kvik omsatte i 2013 for næsten 1,2 mia. kroner gennem franchiseejede og egne butikker.

Beskrivelse af koncept

Kviks forretningsmodel beror på et franchisebaseret system til markedsføring og salg af varer og serviceydelser, som er baseret på et tæt og vedvarende samarbejde mellem modervirksomheden og franchisetagerne.

Franchisetageren får den fulde ret og forpligtelse til at drive virksomhed i henhold til moderselskabets koncept. Det betyder at man som indehaver af en Kvik butik er herre i eget hus, men kan nyde godt af alle de fordele, der er, ved at være en del af en stor familie, som har ekspertisen, erfaringerne og ikke mindst viden til at hjælpe med at opbygge en stærk forretning.

Kvik yder fuld service til franchisetagerne, blandt andet i form af centralt styret IT-drift, markedsføring, uddannelsesprogram, daglig support samt butiksdriften i det hele taget. Der er altså tale om 100 % service, således franchisetageren kan fokusere på at skabe en sund forretning og solid indtjening til sig selv.

Går du med en drøm i maven om at eje din egen butik, så tilbyder Kvik et solidt og velafprøvet koncept, der har næsten 30 år på bagen.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Holland, Belgien, Spanien, Frankrig, Thailand
Etableringsår: 
1983
Antal kædeenheder total: 
148
Antal kædeenheder i hjemland: 
38

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Du er:

·          Interesseret i dansk design og tænder på at sælge design og livsstil alle har råd til

·          Udadvendt og brænder for at tilbydeservice på et højt niveau i mødet med kunden

·          Fleksibel og motiveres af dynamikken i en detailbutik

·          Drevet af lysten og viljen til at lykkes på egen hånd, samtidig med at du kan lede, vejlede og motivere dine medarbejdere

·          Tiltrukket af muligheden for at blive selvstændig i et internationalt stærkt butikskoncept, som sikrer dig gennemtænkt support og backup på en lang række forretningsmæssige områder

·          Struktureret og ved hvad der skal til for at opnå gode resultater


Du har:

·          Salgserfaring, gerne fra køkken- eller boligbranchen, men det er ikke et krav

·          Evnen til bevare overblikket – også når der er travlt samt en sund forretningsforståelse og har næse for at gøre en god handel

Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Kvik A/S
Stentoftvej 1
7480 Vildbjerg
Danmark

CVR: 36814012
http://www.kvik.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.