JobTeam

JobTeam

Om JobTeam:
Virksomhedsbeskrivelse: 

Om JobTeam A/S:
Vi er et privatejet vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 18 afdelinger over hele landet, og vi har over 18 års erfaring fra vikar- og rekrutteringsbranchen. Vi har siden 2015 startet mere end 12 franchiseafdelinger op over hele landet.

Vi søger fagfolk, der har lyst til at starte en profitabel vikar- og rekrutteringsforretning, hvor der er rig mulighed for en rigtig god indtjening.  Vores dygtigste franchisetagere allerede over 100.000 kr. om måneden. 

I 2015 skiftede vi strategi – vi gik fra selv at drive vores afdelinger til at starte franchiseafdelinger op i samarbejde med fagfolk. Fagfolk, der alle driver deres egne vikarbureauer inden for et fagområde, som de selv har erhvervserfaring fra.

Er man f.eks. håndværker, så vil man starte sit eget vikarbureau, der udelukkende koncentrer sig om byggevirksomheder. Din baggrund og erhvervserfaring gør det nemlig lettere for dig, at sætte dig ind i virksomhedens opgaver, samt efterfølgende at ansætte den rigtige vikar til jobbet. 
 

Beskrivelse af koncept

Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv. Du bliver en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med de kedelige og arbejdstunge administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om det der giver resultater nemlig at opsøge og servicere kunder samt finde de nødvendige vikarer og kandidater.

Forestil dig, at du har dit eget vikarbureau:
Forstil dig, at du har en virksomhed, hvor du hjælper andre virksomheder med, at skaffe den arbejdskraft som de står og mangler. En virksomhed, hvor du hjælper jobsøgende med at få et arbejde. 

En virksomhed, hvor dit primære job går ud på, at skabe tætte relationer med andre mennesker – både til kunder og vikarer. Dit fokus er på, at få solgt vikarer ind til virksomhederne, og på at finde, og få afholdt jobsamtaler med mulige kandidater, således at du sikrer dig, at de kan løse virksomhedens opgaver.

Du har en hverdag, hvor det eneste du skal koncentrere dig om er, at få din virksomhed til at vokse og dermed få flere vikarer i arbejde.
For jo flere vikarer du har ude, jo flere penge tjener du.
Sådan er det nogenlunde at være franchisetager hos os.

Du får:
Din helt egen virksomhed, hvor du er din egen chef, og med et stærkt bagland, hvor du får hjælp og gode råd, når du har behov for det.

- Et gennemtestet og retfærdigt franchisekoncept, hvor vi kun tjener penge, når du tjener penge.

- Et koncept vi ved virker, og som for de rette personer vil kunne generere en indtjening på over 100.000 kr. om måneden.

En opstartsuddannelse, hvor du lærer alt det, som der skal til for at drive et profitabelt vikar- og rekrutteringsbureau.Vi tager os af alt det administrative – lønudbetaling, klargørelse af faktura mm. – så du kan koncentrere dig om at få din virksomhed til at vokse

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Etableringsår: 
1997
Antal kædeenheder total: 
16
Antal kædeenheder i Danmark: 
16
Antal kædeenheder i hjemland: 
16

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Dine vigtigste egenskaber:
Mødebooking, kundemøder og rekruttering er nøgleordene. Hvis du har et sælgergen, er arbejdsom og har en faglig baggrund med tilhørende erhvervserfaring, så har du lige nu muligheden for at skabe en rigtig god forretning med vores franchisekoncept. Vores dygtigste franchisetagere har en indtjening på over 100.000 kr. om måneden, og der er intet Entry Fee.

Imens du starter dit vikarbureau kører vi et opstartsforløb, hvor du lærer alt det, som du skal kunne for at drive et vikar- og rekrutteringsbureau. Salgsprocesser, søgning af kandidater og interviews.

Som franchisetager skal du mødebooke, afholde salgsmøder, lave stillingsopslag og afholde samtaler – både med kandidaten på forhånd, og med virksomhederne i forbindelse med ansættelsessamtaler.

Din erhvervsprofil:
Vi har opdelt det danske marked i følgende fagområder, og som ansøger skal du have erhvervserfaring med det fagområde, som du vil starte dit vikarbureau inden for:

Ufaglært – fabrik/lager/industri
Faglært metal
Byggeri
Kontor
Teknik
Spedition

AnlægUdover din faglige baggrund, så skal du have et stort drive og lysten til at være selvstændig. Du skal være udadvendt og god til at skabe relationer, og vigtigst af alt skal du være arbejdsom og have viljen til at arbejde hårdt for at nå dine mål.
Køb af rettighed: 
0 kr
Lokaleanskaffelse: 
ca 2.000 pr måned
Indretning, lager, biler mv.: 
0 kr
Inventar: 
max 10.000 kr incl telefon og PC
Andet: 
ca. 2500,- pr mdr (udgifter til abonnementer - IT, databaser m.m.)
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.
Ekstra information: 
Ansøg ved at gøre følgende:
Gå ind på www.jobteam.dk/findeløn, hvor du indtaster dine oplysninger i bunden af siden.

Herefter skal du sende en ansøgning + dit CV til [email protected], eller du kan vente på, at vi ringer til dig for at fortælle mere om konceptet.

Vigtigt:
Du bør ansøge med det samme, da vi kun har et begrænset antal salgsdistrikter tilbage, og da vi regner med, at få de resterende salgsdistrikter besat inden for den nærmeste fremtid.

 

Virksomhedsoplysninger:
JobTeam
Kongensgade 104, 1
6700 Esbjerg
Danmark

CVR: 73678919
http://www.jobteam.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.