Husse Masterfranchise

Husse Masterfranchise

Om Husse Masterfranchise:
Virksomhedsbeskrivelse: 

Husse blev grundlagt i Stockholm i 1987 af Tom Eliasson, som stadig står i spidsen for virksomheden. Husse betyder i øvrigt mandlig hundeejer på svensk.
Husse global opererer i 54 lande, og du bliver kollega med mere end 60 andre master franchisetagere. Hovedkontoret ligger i Stockholm og vi udvikler, sammensætter, producerer og markedsfører selv vores brede program af hunde- og katte foder efter princippet, det rigtige foder til det enkelte dyr, produceret af rigtige og sunde råvarer, som sikre det enkelte individ en målrettet optimal ernæring.
Vore produkter er placeret i den høje kvalitetsende, og vi har en god fast loyal kundemasse, som spænder fra Politi, offentlige institutioner, professionelle kenneler, specialbutikker og private kunder, som går op i deres kæledyrs sundhed og velvære.
Vores 3 byggesten er kvalitet, service og viden, som gennemsyrer vores tilgang til alt vi foretager os, lige fra udvikling af nye kvalitetsprodukter af de rigtige råvarer, til den direkte kontakt med kunderne og deres dyr.
  
I Danmark har Husse pt. domicil i Vassingerød, Nordsjælland, men kan let flyttes til alle egne af landet.
Den nuværende master ønsker at afhænde selskabet/rettighederne grundet andet fokusområde, og dette kan ske på mange måder, enten ved et direkte salg up front til et Earn-out system over en fastlagt periode, hvor du via dine resultater erhverver ejerandele løbende, efter en på forhånd aftalt køreplan.
Det absolut vigtigste er, at du/I som person har evnerne, energien og lysten til at bringe Husse i Danmark op på næste niveau, og derefter løbende at udvikle selskabet til en væsentlig spiller på det danske marked, indenfor kvalitetsfoder til hunde og katte baseret på gode sunde produkter, produceret af de rigtige råvarer og til den rigtige pris. 
 

Beskrivelse af koncept

Som Master franchisetager får du eksklusivt rettighederne og pligterne for varemærket Husse i Danmark, på Grønland og Færøerne, og du skal selv opdyrke samt vedligeholde markedet. Dine kundesegmenter spænder fra private hunde-, katte- og hesteejere til professionelle kenneler, avlere, opdrættere, dyrlæger, Politi, forsvar, distributører, specialbutikker og diverse detailhandel m.v. Der er ikke noget loft for din indtjening, og som sådan ingen begrænsninger på hvordan du vil udvikle Husse på det danske marked. Er du interesseret i at høre mere eller har du spørgsmål til dét at blive Husse Master franchisetager, er du altid velkommen til at kontakte Jan Boye på, [email protected]

Det tilbyder vi

​Husse Global har en stort omfangsrigt service koncept, indenfor markedsføringsmateriale af såvel trykt som elektronisk art, er aktiv på de sociale medier og udvikler til stadighed profil og reklame aktiviteter. Du vil løbende deltage på produktkurser, og vil være en vigtig brik i Husse Global’s udvikling. Den nuværende master vil deltage i din produkt- og markedsuddannelse, og afhængig af aftaleforholdet være til rådighed i en given periode – sagt med andre ord, du bliver klædt godt på til din videre færd på det Danske marked for hunde- og kattefoder.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Sverige
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Polen, Italien, Holland, Frankrig, England, Skotland, Irland, Tyrkiet, Ungarn, Rusland, Bulgarien, Japan, Spanien, Portugal, Østrig, Schweiz, Lichtenstein, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Hviderusland, Belgien, USA
Etableringsår: 
1987
Antal kædeenheder total: 
750
Antal kædeenheder i Danmark: 
2

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Det forventer vi os af dig
​Profil • salgserfaring & resultatskabende • ansvarlig & kan arbejde selvstændigt • udadvendt & personligt højt drive • positiv & engageret • gå-på-mod & entusiasme • passion for dyrs velvære Commitment Du er top-motiveret for at skabe din egen succesfulde virksomhed, blandt andet ved at investere tid og penge i udviklingen af samme. Du er initiativrig, troværdig og god til at skabe dialog ved opsøgende salg, mellem dig og dine kommende kunder. Værdier Hos Husse tror vi på det langsigtede samarbejde. Som Master franchisetager er du omdrejningspunktet, og dermed succeskriteriet, i en økonomisk sund forretning der opbygges over tid, ved at du er aktiv, vedholdende & synlig i dit distrikt.

Køb af rettighed: 
300.000 - 1.500.000
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
 Scandinavian Pet Food ApS
 Nøglegårdsvej 20, Vassingerød
3540 Lynge
Danmark

CVR: 32836720
http://www.husse.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.