Change

Change

Om Change:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Har du lyst til at blive en del af et stærkt brand med en kæmpe succes? – så har du nu muligheden for at få din egen CHANGE-butik og skabe din egen succes!
Change er en dansk lingerikæde med butikker i 11 lande og ca. 150 butikker fordelt over Europa, Nordamerika og Mellemøsten.
 
Med mere end 40 butikker i Danmark, er vi Danmarks største lingerikæde, der tilbyder det bredeste udvalg af bh'er fra A – K-skål. Hos Change kan du både få taget mål og få vejledning – helt gratis.
 
Change er etableret i 1995 
Vi er kendt for et bredt udvalg af kvalitetslingeri i mange designs, prisklasser og størrelser til enhver kvindes behov – og naturligvis service i verdensklasse blandt vores butikker.
 
Vores succes hviler på et effektivt franchisekoncept, som har gjort det muligt at åbne butikker rundt omkring i verden – og for at fastholde den succes, har vi brug for dig. Som franchisetager kan du være selvstændig og samtidigt nyde godt af alle fordelene ved at være en del af en større butikskæde med et kendt og veletableret koncept, der på samme tid er baseret på et skræddersyet detailkoncept med et stort potentiale.
 
​Der er fortsat mange stedet i Danmark, hvor der skal være en CHANGE Butik. Så enten skal du udnytte muligheden og åbne en ny butik et nyt sted eller alternativt blive Franchisepartner i én af CHANGE allerede etablerede butikker
Change er en dansk lingerikæde med butikker i 11 lande og ca. 150 butikker fordelt over Europa, Nordamerika og Mellemøsten.
 
Med mere end 40 butikker i Danmark, er vi Danmarks største lingerikæde, der tilbyder det bredeste udvalg af bh'er fra A – K-skål. Hos Change kan du både få taget mål og få vejledning – helt gratis.
 
Vi er stolte over vores attraktive priser og vores store udvalg, og som Club Change-medlem får du endnu flere fordele, herunder rabat hver gang du handler i vores butikker.

Beskrivelse af koncept

Vores koncept - You. Only better
CHANGE er ikke som de andre. Vi skiller os ud – både i form af hvad vi gør, og hvordan vi gør det. Vi ved, at ikke to kvinder er ens, og vi søger altid at bringe det bedste frem i kvinden uanset stil, størrelse og alder. Vores motto er "You. Only better" – fordi enhver kvinde fortjener den bedste version af sig selv.
 
Med størrelser fra A-J i forskellige prisklasser befinder CHANGE sig i en helt unik position på markedet. Vi tilbyder et bredt udvalg af modelingeri med nye kollektioner hver anden uge, så vi altid har nyt og spændende at tilbyde vores kunder. Service i verdensklasse kombineret med et bredt sortiment, der tilgodeser enhver kvinde, er det, der gør os helt unikke.
 
Selvstændig - i et stort netværk
Som franchisetager hos CHANGE får du muligheden for at blive selvstændig, mens du nyder godt af alle fordelene ved at være en del af et stort og stærkt netværk. Du får mange sparringspartnere i dine kollegaer i de øvrige butikker samt støtte fra CHANGE– f.eks. salgssupport, træning, administration, IT, visuel merchandising og marketing.
 
CHANGE Academy
Vi har altid fokus på kvalitet – både når det gælder vores produkt og når det gælder vores service i butikkerne. Vi har udviklet vores eget uddannelsesprogram – CHANGE Academy, som er skræddersyet til at uddanne vores personale, således vi altid er i stand til at yde den bedste service og hjælpe kunderne til at få den helt perfekte bh.
 
Vi giver dig nøglen til succes..
Du står til rådighed med stor passion og en baggrund inden for detailhandel – til gengæld hjælper vi dig i gang med alt, hvad du behøver for at drive din succesfulde butik.
 
Vi giver dig:
- Rådgivning og support fra aftalen indgås til butikken åbnes.
- Hjælp til at finde den helt rigtige beliggenhed.
- Finansiel startstøtte og høj indtjening på produkterne.
- Hjælp til indretning og design af butikken.
- Produktudvikling til at opfylde markedets behov.
- Uddannelse af dig og dit butikspersonale via vores interne   uddannelsesprogram - CHANGE Academy.
- Stærk og synlig markedsføring og Visual Merchandising til at sikre den helt  rigtige præsentation af produkterne.
- Støtte til administration og salg.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Mode og beklædning
Findes i følgende lande: 
Denmark, Sweden,, Norway, Finland, Greenland, Andorra, Germany, Ireland, Poland, Spain, Singapore, Canada
Etableringsår: 
1995
Antal kædeenheder total: 
54

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Du giver os:
  
- Detailerfaring og kendskab til lokalområdet.
- Passionen til at drive din egen forretning.
- Daglige nye tiltag i butikken inden for konceptet.
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
JW Player goes here

Virksomhedsoplysninger:
Change of Scandinavia
Farum Gydevej 73
3520 Farum

CVR: 28711328
http://www.change.com/dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.