cashbackAPP

cashbackAPP

Om cashbackAPP:
Virksomhedsbeskrivelse: 

CashbackAPP - Danmarks nemmeste loyalitetsprogram - gør Dankortet til kundernes loyalitetskort.

 
Modsat andre loyalitetsprogrammer, kræver et medlemskab af cashbackAPP ikke et nyt plastikkort, voucher, kuponer eller en masse stempelhæfter, i tegnebogen. Man tilmelder blot sig selv, sit Dankort, og andre foretrukne betalingskort, via cashbackAPP. Herefter betaler man fuldstændig som man plejer, og bliver belønnet hver gang man handler i butikker, kæder og online shops i hele Danmark.
 
Loyalitetsprogrammer er normalt forbeholdt store kæder, der er parat til at investere mange penge for at få udbytte af et sådant koncept. Med cashbackAPP er det nu muligt, også for selvstændige butikker over hele Danmark, at blive en del af et unikt koncept.  Vel og mærke uden investering up front.
 
Vil du være med i opbygningen af Danmarks nemmeste loyalitetskoncept cashbackAPP, og etablere og servicere aftaler med butikker i dit lokale område, så glæder vi os til at høre fra dig. 
 

Beskrivelse af koncept

CashbackAPP tilbyder dig...

 • at deltage i opbygningen af Danmarks nemmeste loyalitetskoncept – cashbackAPP.
 • stor frihed - men også med klare mål - til at opbygge din egen lønsomme virksomhed i dit lokalområde.
 • alt den salgsstøtte du har behov for – IPad, salgsstyringsværktøjer i form af bl.a. præsentation af konceptet som er afprøvet med succes, oplysende salgs videoer, en brugervenlig cashbackAPP, sitene; www.cashbackAPP.dk, og  www.cashbackpoint.dk, samt en ERFA database på tværs af de andre franchisetagere. Derudover er der etableret en central forretnings- og kundesupport funktion som hjælper dig i det daglige.
 • en attraktiv omsætning, hvor din salgs succes og evne til at service butikker direkte kan aflæses på din indtægt.
 • en attraktiv overskudsdeling af cashbackAPPs øvrige indtjeningspotentielle.

 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
England
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
Danmark, England, Irland, Ungarn, Sydafrika
Etableringsår: 
2013
Antal kædeenheder total: 
200

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

CashbackAPP forventer at du…

 
 • allerede driver selvstændig virksomhed, eller drømmer om at blive selvstædig franchisetager.
 • har en solid sælger baggrund, og igennem en årrække beskæftiget dig i - eller med – detailhandlen. Samt ikke mindst er klar over at salg og service hænger uløseligt sammen.
 • er et kendt ansigt i dit nærområde, ved præcis hvilke butikker som er succesrige, og har det bedste image blandt forbrugerne. Disse butikker er du klar til at præsentere - og efterfølgende servicere - så de ønsker at forblive loyalitetspartner hos cashbackAPP.
 • har kendskab til hvordan detailhandlen kommunikerer med succes – meget gerne via database markedsføring og loyalitetsprogrammer i øvrigt.
 • er fuldt bevidst om, at succes kræver et vedværende salgs- og service arbejde, som efter en opstarts- og indkøringsfase betyder at du efterfølgende vil have en løbende attraktiv omsætning og indtjening.
 • Udadvendt og trives med at sælge og møde nye mennesker. Flydende i dansk – både mundtlig og skriftlig.
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.
Ekstra information: 

Du er…

 • parat til up front at investerer kr. 15.000 til dækning af markedsføringsmaterialer, iPad m.m.
 • indforstået med at det kræver en egen driftskredit, indtil du har oparbejdet dit eget distrikt med succes. Allerede i løbet af de første måneder vil du opleve at konceptet genererer omsætning.      En attraktiv indtjening vil derfor afhænge af din salgs succes, samt evne til at servicerer butikkerne i dit lokalområdelokale.

Virksomhedsoplysninger:
Cashbackpoint Nordic ApS
Åboulevarden 31
8000 Aarhus
Danmark

CVR: 35239502
http://www.cashbackAPP.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.