Café Pitstop

Café Pitstop

Om Café Pitstop:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Du får en stærk og troværdig virksomhed i ryggen som Café Pitstop franchisetager. Elite Gaming er klar med løbende sparring og rådgivning til, hvordan du hele tiden opnår den maksimale indtjening i din butik.
 
Du får også del i den fælles nationale markedsføring, og vi hjælper dig med markedsføring i dit lokalområde.
 
Elite Gamings kædekontor sørger endvidere for at forhandle kædeaftaler, som du får fordel af, når der skal indgås aftaler med leverandører til hele Café Pitstop kæden. Derudover vil kædekontoret iværksætte kampagner af forskellig karakter i løbet af året, der alle skal medvirke til at gøre din Café Pitstop til det sted i byen, hvor man mødes om sport og spil.
 
Endelig sørger Elite Gaming for en lang stribe af godkendelser fra myndighederne - en af de få, du selv skal få på plads, er din alkoholbevillling. Elite Gaming er 100% ejet af Danske Spil, så din Café Pitstop bliver en del af hele Danske Spil familien.

Beskrivelse af koncept

Elite Gaming er et 100% datterselskab til Danske Spil. Vi er Danmarks største udbyder af spilleautomater til spillehalsmarkedet. 
 
Elite Gaming driver Café Pitstop kædens 21 butikker, som er spredt ud over det meste af Danmark.
Café Pitstop kæden har for tiden Danmarks bedst indspillende automater. Udover Café Pitstop kæden står Elite Gaming også bag Elite og Pitten butikker med spilleautomater.
  
Selv mindre sportsbegivenheder bliver store i godt selskab. Café Pitstop er den lokale café, hvor vennerne kan nyde den gode café stemning og livesport på storskærme. Her er plads til følelser, udbrud og kolde fadøl, og man kan både livebette på kampe og spille de øvrige spil fra Danske Spil.
Man kan også prøve kræfter med markedets nyeste maskiner med kontant udbetaling på stedet.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Nordjylland, Midtjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
2000
Antal kædeenheder total: 
21
Antal kædeenheder i hjemland: 
21

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Franchisetagere hos Elite Gaming kommer fra mange forskellige baggrunde, men det er oplagt, at det er en fordel at have erfaring fra detailhandlen og/eller restaurationsbranchen.

Det er også en fordel, hvis du er en person med stort gå-på-mod og vilje og lyst til at sætte nye aktiviteter i værk løbende. Du skal være en initiativrig person.
 
Du skal også være både sælgende og serviceminded, og hvis du har erfaring fra arbejde i en konceptkæde, er det klart et plus.
 
Der er ingen der har lyst til at handle et sted, hvor der er beskidt, så det er vigtigt, at du tænker på, hvordan din butik og dine spilleautomater ser ud. Du skal være villig til at holde det hele pænt og rent, og i det hele taget må du gerne gå op i detaljerne, der sikrer butikkens samlede udtryk.
 
De fleste af kunderne er sportsinteresserede, så hvis du har interesse for sport, vil det helt klart også hjælpe dig på vej i hverdagen.
 
Sidst, men ikke mindst. Det er hårdt at starte eller overtage en ny butik, og du må forvente at skulle arbejde meget i starten. Der vil være meget at sætte sig ind i, og selv med vores hjælp, så vil det kræve, at der investeres mange timer i at få butikken op at stå. Vi forsøger ikke at skræmme dig væk, men vi vil blot være helt sikre på, at en kommende franchisetager er klar over, hvad det indebærer at overtage en Café Pitstop forretning.
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Elite Gaming A/S
Valhøjs Alle 179
2610 Rødovre
Danmark

CVR: 20155892
http://www.elitegaming.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.