7-Eleven

7-Eleven

Om 7-Eleven:

Beskrivelse af koncept

Franchisegivers ansvar:

Reitan Convenience DK har som franchisegiver et overordnet ansvar for, at rammerne for hver enkelt butik er så gode som muligt. Det inkluderer følgende forpligtelser:

  • Etablering og ombygning af butikker 
    Markedsføring af kædens produkter og services 
    Fordelagtige kædeaftaler på varekøb, forsikringsordninger og serviceaftaler 
    Produktudvikling, prisoprettelser og reguleringer 
    Månedlige nøgletal og udarbejdelse af regnskaber 
    Udbetaling af løn til medarbejderne 
    Personalejuridisk bistand 
    Uddannelse af franchisetagere og medarbejdere 
    Løbende butiksbesøg med rådgivning om drift af en 7-Eleven

Franchisetagers ansvar:

Du har først og fremmest ansvaret for din egen succes. Det er jo din butik. Men du har også et ansvar overfor Reitan Convenience DK og 7-Eleven konceptet. Du skal:

  • Til enhver tid forsøge at opnå størst mulig omsætning i butikken 
    Sikre høje standarder i butikken samt god kundeservice på alle tider af døgnet
    Sikre at butikken og dens personale lever op til de krav og standarder, der er en del af konceptet 
    Være en del af det daglige liv i din butik samt være personalets rollemodel og end dygtig leder
    Lægge 300.000 kr. i indskud. 
    Betale en månedlig franchiseafgift, kaldet split, til Reitan Convenience DK, der er afhængig af butikkens bruttofortjeneste 
    Være arbejdsgiver for dine medarbejdere med de pligter, der følger med dette

Fakta

Oprindelsesland: 
USA
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
USA, Canada, Mexico, Norge, Sverige, Danmark, Australien samt flere lande i Asien.
Etableringsår: 
1993
Antal kædeenheder i Danmark: 
197
Antal kædeenheder i hjemland: 
0

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Helt grundlæggende er det vigtigt at forstå, at man som franchisetager står med et stort ansvar. Du har en butik, der er åben 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Den butik skal have varer på lageret, fristelser på hylderne, medarbejdere bag disken, styr på hygiejnen og overblik over økonomien – hele tiden. Og det er dit ansvar, at den har det.
 
Du skal til enhver tid forsøg at opnå størst mulig omsætning i butikken. Og fortjenesten skal sikres ved, at din butik og dine medarbejdere altid lever op til de krav og standarder, der er en del 7-Elevens koncept. Det er hårdt arbejde og kræver naturligvis både god fysik og en god portion gå-på-mod, da det jo ikke er alle dage, der er lige sjove.
 
Men ud over gå-på-mod og de bedste intentioner, så kræver det også erfaring at blive franchisetager. Vores foretrukne kandidater har typisk minimum et par års ledererfaring fra detailbranchen. De har måske haft ansvaret for grøntafdelingen i et stort supermarked, været butikschef på en servicestation eller været leder inden for en restaurantkæde – det kan variere, men fælles for dem alle er, at de har haft en lyst til at starte deres eget og ventet på det rigtige tidspunkt og de rigtige rammer at gøre det i. Vi ser også helst, at du har erfaring inden for en konceptkæde. I 7-Eleven er det kædens koncept, du skal leve af, og dine kollegaer i de andre butikker skal kunne stole på, at kunderne også for en god og ensartet oplevelse i din butik.
 
Du er butikkens ansigt udadtil for kunderne og indadtil for medarbejderne. Det er derfor, vi foretrækker modne ansøgere, der kan bevare overblikket, sælge uden at være anmassende og smile uden at det ser stift ud. Du bliver en del af 7-Eleven-konceptet. Det stiller høje krav til servicen, hygiejnen og kvaliteten af vareudbuddet. Du bliver jo ambassadør for et brand, der har gået sin sejrsgang verden over. Du skal have sans for kvalitet og et naturligt drive til hele tiden at ville løfte butikken til nye højder.

Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
Ekstra information: 
For nærmere information se www.7-Eleven.dk

Virksomhedsoplysninger:
Reitan Convenience Denmark A/S
Buddingevej 195
2860 Søborg

CVR: 0
http://www.7-eleven.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.